unieke kleding met aangepaste accessoires

Les plaisirs des femmes

stelt vlotte, unieke kleding met aangepaste accessoires voor bij de klant thuis, in uw eigen omgeving, op een door u gekozen tijdstip en dag.

Home-parties brengen mensen bijeen en maken direkt contact mogelijk. Het is een actuele manier van winkelen, handig en vooral aangenaam daar je tijdens je aankopen aan je sociale behoeften kan voldoen, vriendinnen terugzien en dit zonder tijd te verliezen!

Een homeparty garandeert een meer persoonlijke aanpak, zonder opdringerig te zijn. Er moet geen programma afgewerkt worden en er is geen verpichting tot kopen. Alle deelnemers kunnen op eigen tempo alles aanpassen wat hen bevalt.

De collectie bereikt een ruim publiek vanwege zijn zeer uitgebreid aanbod. Elke vrouw vindt gegarandeerd wat bij haar past en dit aan kleine prijzen.

Het aanbod verandert voortdurend en de kleding en accessoires kunnen op de afgesproken dag bij jou thuis meegenomen worden

Wat wij u bieden

Homeparty

We leggen samen een datum en tijdstip vast voor een demonstratie, een minimum van 15 personen is meestal wenselijk. Jij ontvangt een aantal uitnodigingen die je uitdeelt aan al jouw kennissen, buren, collega’s, vrienden, familie, …
Tijdens de demonstratie presenteer ik alle kleding, juwelen en handtassen enz uit de collectie bij jouw thuis. Dit alles wordt mooi voorgesteld op tafel, in je woonkamer, terras, … Je past alles kleding, sjaals, juwelen en handtassen samen met je genodigden en laat je door mekaar adviseren zonder dat een verkoopster op je vingers meekijkt.
Indien gewenst, kan er kleur en stijladvies verkregen worden.

Onze service

Jouw geschenken

Als gastvrouw geniet je van verschillende voordelen op de dag van de demonstratie zelf:
– je ontvangt een prachtige sjaal,
– 5 percent van de omzet onder de 300 euro en 10 percent van de omzet boven de 300 euro, uit te kiezen aan juwelen,

Maak een lijstje van al wie een uitnodiging ontvangen heeft. Zo heb je een zicht op het aantal genodigden.
Nodig zoveel mogelijk mensen uit: hoe meer zielen hoe meer vreugde! En hoe meer voordelen voor jou!
Laat mensen zelf nog een vriendin meebrengen.
Je hoeft enkel een drankje te voorzien en eventueel een hapje. Een gezellige sfeer waar juwelen naar believen worden gepast creëren we zelf.